GRATIS online proefles Elektronische Muziekproductie

De intensieve 3-weekse opleidingen Chill-Out Music Producer en Dance Music Producer bestaan elk uit 30 dagdelen. Tijdens de opleidingen ligt het accent vooral op de hands-on sessies: direct toepassen wat je tijdens de praktijkgerichte theorielessen hebt geleerd. Al onze lessen kun je ook ONLINE raadplegen. 

Om je een indruk te geven van onze “digitale hand-outs” bieden wij je een gratis online proefles aan. Deze proeflessen in Logic Pro en Ableton Live zijn bedoeld om je inzicht te geven in onze lesmethodiek. Je ziet hoe de praktijkgerichte lessen in Spanje ondersteund zullen worden door on-line instructievideo’s en uitgeschreven samenvattingen. Deze proeflessen vormen slechts een fractie van het complete lesprogramma.

Vraag de gratis proefles elektronische muziekproductie aan door hiernaast je naam en e-mailadres in te vullen en aan te geven welke proefles je wilt ontvangen: Logic Pro (Chill-Out) of Ableton Live (Dance Music). Wij sturen je dan binnen 24 uur per mail de inlogcodes voor de online proefles. Na ontvangst van je inlogcodes heb 7 dagen lang toegang tot ons online systeem, om de proefles in te zien.

Ja, stuur mij de inlogcodes voor de GRATIS Online Proefles Chill-Out of Dance Music Producer

3 weekse intensieve opleidingen

Chill-Out Music Producer en Dance Music Producer