Past onze opleiding Chill-Out Music Producer in Logic Pro bij jouw ambities?

Je bent op zoek naar een elektronische muziek producer opleiding in Logic Pro. Een opleiding die precies past bij je muzikale ambities, of deze nu professioneel of hobby-matig van aard zijn. Je wilt je zo goed mogelijk oriënteren. Je wilt er zeker van zijn dat je de juiste opleiding kiest: een complete opleiding, waarmee je alle noodzakelijke kennis, technieken & vaardigheden leert om je doelen in een korte periode te bereiken. De financiële investering die je moet doen, is een belangrijke beslissing. Ook wat betreft de prijs/kwaliteitverhouding wil je de juiste keuze maken.

Het aanbod van elektronische muziek producer opleidingen is tegenwoordig groter dan ooit. Dat geldt zeker voor opleidingen in Logic Pro. Kwaliteitsniveau en opleidingskosten verschillen echter sterk per aanbieder. Het is dus noodzakelijk om je goed te oriënteren!

Quality-Check Opleiding Chill-Out Music Producer

Om een juiste keuze te kunnen maken, bieden wij je de Sound University Quality-Check. Je kunt zo op verschillende manieren kennismaken met onze opleiding Chill-Out Music Producer in Logic Pro, onze lesmethode en onze ervaren leraren en producers.

Tevens kun je persoonlijk advies krijgen om zo een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. Het maakt hierbij niet uit of je een professionele muzikale carrière ambieert of dat je muziek produceren als een serieuze hobby ziet.

Waarom in Spanje?

Het intensieve karakter van onze opleidingen vraagt de nodige discipline en concentratie. Onze ervaring is dat je de beste resultaten bereikt als je de opleiding volgt met gelijkgestemden in een inspirerende en relaxte omgeving, los van je alledaagse beslommeringen.

Lees meer in de sectie Locatie & Verblijf =>

Doe de Sound University Quality-Check – kijk en vergelijk

Via de gratis Sound University Quality-Check voor de opleiding Chill-Out Music Producer in Logic Pro kun je on- en offline ontdekken wat onze opleiding inhoudt en of dit bij je past. Individuele aandacht, persoonlijke begeleiding en professioneel advies zijn daarbij voor ons de sleutelwoorden. Dit zijn de onderdelen die we hiervoor aanbieden:

 • Een Online Proefles:
  Ontdek of onze online lesmethode je aanspreekt als ondersteuning van de praktijkgerichte lessen die je in Spanje krijgt.
 • Sound University on Tour:
  Schrijf je in voor een info-dag en kom langs om kennis met ons te maken en informatie te krijgen over onder meer onze opleidingen en de locatie in Spanje. Tevens kun je aangeven of je een persoonlijk adviesgesprek wilt met één van onze professionals.
 • Privé Online Consult:
  Reserveer een online meeting met een docent – ontdek je mogelijkheden – stel je vragen.
 • Persoonlijke Praktijkgerichte Les:
  Ervaar in een privé-sessie hoe de praktijkgerichte lessen worden gegeven. Daarnaast kun je je laten adviseren over je setup en kun je overige vragen stellen die je eventueel nog hebt.

Uiteraard kun je ons voor vragen ook telefonisch en via e-mail bereiken via de Contact pagina.

Hieronder worden de diverse Quality-Check onderdelen verder toegelicht en kun je via het aanmeldformulier aangeven voor welke Quality-Check onderdelen je je wilt aanmelden.

Compleet en effectief lesprogramma

Onze 3-weekse zomeropleiding Chill-Out Music Producer in Logic Pro is een intensieve kwaliteitsopleiding. In een relaxte omgeving leer je hoe je een professionele muziekproductie maakt in je eigen favoriete muziekstijl. Na het volgen van het programma kun je jezelf een echte (Logic) Pro noemen!

Het complete lesprogramma is zeer zorgvuldig samengesteld zodat je op de meest effectieve manier leert hoe je een professionele muziekproductie maakt. Dat scheelt je niet alleen in de studiekosten, maar bespaart je ook nog eens de nodige tijd, zodat je sneller je ambities kunt waarmaken.

Wij zijn 100% overtuigd van de kwaliteit van onze opleidingen: leg de perfecte basis voor je verdere muzikale carrière of ga er hobby-matig mee aan de slag op een hoog niveau. Maak je ambities waar!

.

Online Proefles – ontdek onze online lesmethode

Om een indruk te krijgen van onze lesmethodiek en “digitale hand-outs” kun je een een gratis online proefles aanvragen. In deze proeflessen in Logic Pro zie je hoe de praktijkgerichte lessen in Spanje worden ondersteund door on-line instructievideo’s en uitgeschreven samenvattingen. Deze proeflessen vormen slechts een fractie van het complete lesprogramma.

Vraag je inlogcodes aan voor de gratis online proefles via het aanmeldformulier >>

Sound University on tour – krijg persoonlijk advies op een info-dag

Ontdek wat het complete opleidingsprogramma voor JOU betekent
Sound University on tour – wij organiseren regelmatig info-dagen door heel Nederland en België (Vlaanderen). Daarvoor kun je je vrijblijvend aanmelden. Wij vertellen je alles over de praktijkgerichte lessen en intensieve hands-on sessies van de opleiding Chill-Out Music Producer die deze zomer in Zuid Spanje wordt gegeven.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies- & informatiegesprek
Tijdens de info -dag maken wij ook graag apart tijd vrij voor jou. Wil je weten of jouw setup geschikt is voor het volgen van de opleiding, heb je andere vragen over de opleiding, of over de aanschaf van hard- & software? Maak dan een afspraak voor een gratis persoonlijk adviesgesprek (ongeveer 15 minuten) met onze professionals, met de mogelijkheid tot een vervolgsessie van een uur in de Multispace Studio: de Persoonlijke Praktijkgerichte Les.

Meld je aan voor een info-dag >>

Privé Online Consult: Ontdek je mogelijkheden, laat je adviseren en reserveer een 1-op-1 online meeting

Tijdens het Privé Online Consult voer je face to face een online gesprek met een docent.  De inhoudelijke kant verschilt vanzelfsprekend per gesprek. Dat is onder andere afhankelijk van de vragen die jij nog hebt.

Doelstelling van de online meeting is in ieder geval om zo’n compleet mogelijk beeld te geven en te krijgen van alle zaken die met onze opleidingen verband houden, zoals:

 • opleidingsprogramma
 • opleidingslocatie
 • opleidingskosten
 • set up (lesbenodigdheden, zoals software en laptop)

Heb je ook interesse in een Privé Online Consult? Meld je dan hier aan.

Persoonlijke Praktijkgerichte Les – check de kwaliteit van onze groepslessen

 • spreekt het intensieve complete opleidingsprogramma je aan?
 • past het kwaliteitsniveau van de opleiding precies bij jouw doelen & ambities?
 • overweeg je serieus om je in te schrijven voor één van onze zomeropleidingen?
 • ben je benieuwd hoe een praktijkgerichte les wordt gegeven?

Volg dan een gratis Persoonlijke Praktijkgerichte Les van een uur, waarbij je een goede indruk krijgt van de manier waarop de klassikale lessen tijdens de zomeropleiding in Spanje worden gegeven.

Voor de Chill-Out Music Producer opleiding in Logic Pro kun je terecht bij Multispace Studio in Breda.

Tijdens de Persoonlijke Praktijkgerichte Les geeft de docent een presentatie over een lesonderdeel uit de gekozen opleiding. Mocht je al in het bezit zijn van een Macbook met Logic Pro, dan kun je die uiteraard meenemen, zodat je de les kunt meevolgen op je eigen setup.

Tijdens de persoonlijke meeting kun je ook al je overige vragen stellen, zoals vragen over de opleiding en je setup. Als er nog tijd over is, kun je ook nog even een kijkje nemen in de studio.

Kortom, een ideale setting om nader kennis te maken met de docent, met Logic Pro, met Sound University Europe en met de inhoud van de opleiding.

Aanmeldformulier Quality-Check voor de opleiding Chill-Out Music Producer in Logic Pro

Data, Kosten & Inschrijving

Wil je je inschrijven voor één van onze opleidingen of wil je meer informatie over de opleidingsdata en -kosten?

Ga dan naar onze Inschrijfpagina >>